- This topic has 5 replies, 1 voice, and was last updated 3 years, 4 months ago by .
-
Topic
-
دو دوست ورزشکار که یکی قهرمان دو استقامت و دیگری قهرمان کشتی فرنگی است با هم یک مسابقه دو تفریحی برگزار می کنند. این دو دوست هم وزن و تقریباً هم جثه هستند اما هر یک از اندامی متناسب با رشته ورزشی شان برخوردارند.
قهرمان دو از پاهای قوی با عضلات حجیم و بالاتنه نسبتاً لاغر برخوردار است و دوست کشتی گیرش اندامی درست برعکس آن دارد. پس از پایان مسابقه هر دو هم زمان از خط مسابقه عبور می کنند. هر دو مسابقه را با سرعتی ثابت شروع و تقریباً با همان سرعت بپایان می رساندند.
پس از مسابقه ،دو دوست برای صرف غذا به قهوه خانه می روند . دوست دونده که معلوم است خیلی گرسنه شده می گوید در واقع برنده اصلی مسابقه من هستم چون رشته ورزشی من دو میدانی است و بدنم برای چنین فعالیت ورزشی آماده تر است در نتیجه انرژی کمتری مصرف کرده ام.
دوست کشتی گیر می گوید: به هر حال با هم از خط پایان عبور کردیم، ضمناً نحوه غذا خوردن تو حاکی از ادعایت نیست. من فکر می کنم کمتر خسته شده ام.
در همین حال دوست سوم که روزگارش را در مدرسه و دانشگاه سپری کرده به آنها ملحق می شود و آنها او را به داوری علمی در این ارتباط دعوت می کنند. دوست سوم که در مراکز آموزشی دیر آشنایمان تحصیل کرده سعی می کند صورت مسئله را به یکی از مسائل حل شده که قبلاً با آنها برخورد کرده نزدیک کند تا با صرف کمترین وقت و انرژی جواب صحیح را بیابد. سپس بعد از کمی تأمل می گوید شما دو نفر تقریباً با سرعت ثابت در سطح افق حرکت کرده اید. بنابراین از نظر فیزیکی هیچکدام از شما کاری انجام نداده است چون جرمتان عمود بر نیروی وزنتان حرکت کرده است.
دوست دونده می گوید : ولی ما مقدار زیادی انرژی صرف کرده و خسته شده ایم . دوست سوم می گوید: این دیگر مشکل شماست!
دوستان ورزشکار می خندند و به شوخی به دوست سوم می گویند ما خیلی خوشبخت بودیم که وقتمان را مانند تو در دانشگاه و این قبیل جاها تلف نکردیم!خوب، به نظر شما حق با کدامیک از این سه نفر است؟ چه کسی انرژی کمتری مصرف کرده است؟
- You must be logged in to reply to this topic.