- This topic has 4 replies, 1 voice, and was last updated 3 years, 7 months ago by .
-
Topic
-
حسن، حسین، علی و محمد سه کلاه سفید و سه کلاه قرمز در اختیار دارند. حسن به سه دوست خود می گوید چشمانتان را ببندید. سپس سه کلاه سفید را روی سر هر یک گذاشته و سه کلاه دیگر را پنهان می کند. بعد از آنها می خواهد چشمانشان را باز کنند و با مشاهده کلاه دو نفر دیگر رنگ کلاه خود را حدس بزنند. …
حسن، حسین، علی و محمد سه کلاه سفید و سه کلاه قرمز در اختیار دارند. حسن به سه دوست خود می گوید چشمانتان را ببندید. سپس سه کلاه سفید را روی سر هر یک گذاشته و سه کلاه دیگر را پنهان می کند. بعد از آنها می خواهد چشمانشان را باز کنند و با مشاهده کلاه دو نفر دیگر رنگ کلاه خود را حدس بزنند.
علی، حسین و محمد هریک قادر به دیدن کلاه دو نفر دیگر بوده اما کلاه خود را نمی بینند. حسن رو به علی می کند و از او می پرسد کلاهت چه رنگی است او پس از تفکر زیاد می گوید نمی دانم. سپس از حسین می پرسد، او که می خواهد به سرنوشت علی دچار نشود بیشتر فکر می کند و در انتها می گوید من نیز مانند علی مطمئن نیستم. اما محمد بر خلاف آن دو نفر دیگر قادر به پاسخگویی درست می شود. او می گوید با آنکه دوستان من بسیار باهوش هستند ولی فقط من هستم که قادر به پاسخگویی درست می باشم.چگونه محمد توانست رنگ کلاه خود را تشخیص دهد؟
- You must be logged in to reply to this topic.