Home » Topics » معماهای فارسی » اندازه گیری الکتریکی » معمای اندازه گیری شماره 5 – مشکل ترانسمیتر های قدیمی

معمای اندازه گیری شماره 5 – مشکل ترانسمیتر های قدیمی

  • Creator
    Topic
  • #842
    ناشناس

      رفع مشکل ترانسمیتر های قدیمی. همانگونه که می دانید ترانسمیتر های قدیمی 0 تا 5 میلی آمپر ارسال می کردند که در حال حاضر ترانسمیتر های جدید 4 تا 20 میلی آمپر ارسال می کنند . …
      رفع مشکل ترانسمیتر های قدیمی. همانگونه که می دانید ترانسمیتر های قدیمی 0 تا 5 میلی آمپر ارسال می کردند که در حال حاضر ترانسمیتر های جدید 4 تا 20 میلی آمپر ارسال می کنند . حال ما یه ترانسمیتر قدیمی داریم که 0 تا 5 میلی آمپر برای نشان دهنده میفرسته . مشکل اینجاست که اگه در طول مسیر قطع شدگی بوجود بیاد ما همون 0 میلی آمپر رو داریم . راه حل برای رفع این مشکل چیه ؟

    Viewing 1 replies (of 1 total)
    • Author
      Replies
    • #2754
      حمید

        بطور کلی انتخاب لوپ جریانی 4-تا 20 میلی آمپر از مزیت نظارت بر مدار (fail safe ) و امکان تغذیه دائمی تجهیز با تضمین حضور همیشگی 4 میلی آمپر در مدار است. استانداردهای دیگری نظیر 10 تا 50 میلی آمپر نیز وجود دارد که دارای کاربدهای خاص است. معیار انتخاب حد بالایی جریان (20 میلی آمپر) نیز به حداقل رساندن ریسک بروز خطر در نواحی EX است چرا که احتمال بروز جرقه های پر انرژی با افزایش جریان لوپ افزایش می یابد. در مورد سوال شما نیز بعضی سازندگان تدابیری جهت استفاده بهتر از رنج صفر تا 20 میلی آمپر بکار می برند که در زیر نمنه ای از آن آمده است. 0-20 mA OPERATION A 0

      Viewing 1 replies (of 1 total)
      • You must be logged in to reply to this topic.