Home » Topics » معماهای فارسی » حفاظت الکتریکی » معمای حفاظت شماره 82 – کاربرد MCCB

معمای حفاظت شماره 82 – کاربرد MCCB

  • Creator
    Topic
  • #869
    رضا

      هدف از استفاده از سرکت بریکر چیه؟
      هدف از استفاده از سرکت بریکر چیه؟

    Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
    • Author
      Replies
    • #2818
      حمید

        هدف اساسی حفاظت مدار الکتریکی می باشد. برخی مفاهیم اساسی در مورد کلیدهای اتوماتیک (MCCB) با استفاده از استانداردها و کاتولوگ شرکت ABBدر زیر آمده است. چنانچه در هر مورد نیاز به بحث بیشتر است لطفاً بفرمائید. An electric plant shall be protected by the damages which may result from overcurrents. An overcurrent can be divided into:

        #2821
        رضا

          تشکر حمید از توضیحات مفیدتان در مورد motor operator در سرکت بریکر MCCB

          #2830
          حمید

            این اصطلاح مربوط به کلیدهای اتوماتیک کنترل شونده از راه دور مربوط می شود. کلیدهای اتوماتیک علاوه بر عملکرد قطع خودکار تحت شرایط خطا می توانند عمل قطع و وصل مدار تحت بار را نیز بدون مشکل انجام دهند. البته تعداد این قطع و وصل ها محدود و جزء مشخصات ساختی هر کلید است. در کلیدهای معمولی این قطع و وصل بصورت دستی و از روی کلید انجام می شود. در انواع موتوری این قطع و وصل می تواند از راه دور با فرامین الکتریکی انجام شود. نکته فنی حائز اهمیت در فرمان قطع از راه دور توسط موتور و تفاوتش با قطع حفاظتی کلید، زمان عملکرد آن است. در بعضی از طرحها مشاهده می شود که یک فرمان قطع ناشی از عملکرد یک رله بیرونی را از طریق مکانیزم موتوری به کلید ارسال می نمایند، مسلماً این فرمان قطع از سرعت لازم برخوردار نخواهد بود، برای این منظور باید از بوبین قطع یا Shunt Release استفاده نمود. کاربرد اصلی مکانیزم موتوری در کلیدهای اتوماتیک استفاده در مدارات فرمان و طراحی مدارات متنوع نظیر اتو ترانسفر می باشد. در شکل زیر مدار فرمان یکی از این نوع کلیدها با استفاده از کاتالوگ شرکت هیوندایی را مشاهده می فرمائید.

            #2831
            کامران

              سلام: وظیفه motor operator چیست؟ متشکرم

              #2833
              کامران

                طرز کار و همچنان وظیفه trip alarm switch & shunt trip در کلید های اتو ماتیک چگونه است؟

                #2835
                حمید

                  همانطور که عرض کردم، کلیدهای اتوماتیک برای دریافت فرمان قطع خارجی می توانند به بوبین قطع مجهز شوند. این بوبینهای قطع شامل دو نوع وصل ولتاژ (Shunt Release) و قطع ولتاژ (Under voltage Release) می شوند، که بسته به منظورهای کنترلی متنوعی قابل بهره برداری هستند. در کلیدهای اتوماتیک برای تشخیص عملکرد کلید ناشی از عملکرد المان حفاظتی، کنتاکت مخصوصی می توان تعبیه نمود. تفاوت این کنتاکتها با کنتاکتهای کمکی کلید در آن است که کنتاکتهای کمکی معمولی با قطع و وصل عادی کلید تغییر وضعیت می دهند اما کنتاکتهای سیگنال تنها پس از وقوع فالت روی کلید تغییر وضعیت می دهند.

                Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
                • You must be logged in to reply to this topic.